AMATOURS - A siker útján 2015

Zenei tehetségkutató amatőr zenekaroknak

Nevezés: A programra az amatőr zenekarok 2015. január 31. (Szombat) 24 óráig nevezhetnek.

A nevezés feltétele, hogy az amatőr zenekar:

1) Felvegyen és elpostázzon egy olyan audio CD-t amelyen az általa előadott (a zenekar által legjobbnak választott) három zeneszám szerepel. A zenék formátuma MP3A postázási cím: Alattyányi István , 6725 Szeged, Hattyas sor 10.

2) Feltöltse az általa legjobbnak ítélt három zeneszámot a YouTube közösségi video megosztó portálra és a linket elküldje az info@amatours.hu e-mail címre a megadott időpontig.

3) A CD-n és a feltöltésen kívül a zenekarnak egy maximum egy A4-es oldal leírást kell magáról készítenie, amit szintén a megadott időpontig az info@amatours.hu e-mail címre WORD formátumban elküld.

Megkérünk minden zenekart, hogy az elektronikus jelentkezésnél mindenképpen tüntessenek fel egy olyan kontaktszemélyt (minimális követelmény: név, mobilszám, e-mail cím) aki a zenekart képviseli!

A versenyen csak azok a zenekarok indulhatnak, akik a fenti nevezési feltételeknek eleget tettek!

A legjobb 15 zenekar kiválasztása

A beérkezett pályaművek formai bírálata után az elődöntőbe került legjobb 15 zenekart egy öt fős szakmai zsűri választja ki 2015 február 3-4. A kiválasztási rendszer szubjektív szempontok alapján fog történni az összhatás, a kiállás, a hangszerelés és végül, de nem utolsósorban a legfontosabb szempont az eredetiség alapján.

A zsűri által a legjobbnak ítélt 15 zenekar bekerül a produkció elődöntőjébe: a zsűri a zenekarokról egy ABC sorrendet állít fel. Ez a sorrend nem a bekerülés és a produkciók minősítési sorrendje, hanem egy döntési lista lesz. A zsűri egy pótlistát készít a 16. helytől.

A zenekarokat a szakmai stáb a következő hét folyamán értesíti, és előszerződést köt a produkciók megtartására. A zenekaroknak legkésőbb 2015 február 11-ig az aláírt előszerződést szkennelt vagy postai úton vissza kell juttatni a megadott postacímre (Alattyányi István , 6725 Szeged, Hattyas sor 4.). Amennyiben a legjobb 15-be került zenekarok közül valaki a szerződés visszaküldési határidőt nem tartja be, úgy automatikusan a pótlistáról kerülnek be zenekarok a produkcióba.

Évad: