Exit zenekar

A zenekar 2005. októberében alakult a szegedi Silent és a battonyai ÉN és a Többiek zenekarból. Feldolgozásokat kezdtünk el játszani. Női énekkel és rock-os alapokkal. A feldolgozások közül inkább az angol nyelvű számokat részesítettük előnyben. A 2005- ös évet rengeteg munkával, próbával töltöttük el. 2006 elejére elkészült a műsor és a zenekar február 14-én a szegedi Szote Klub színpadán debütált a Machine Mouse előzenekaraként. Még ebben a hónapban felvettük a zenekar első demóját. Márciustól beindult a fellépések időszaka (a Ganxsta Zolee és a kartel, Emil RuleZ, Másfél és a Magna Cum Laude előzenkara voltunk). Megfordultunk néhány fesztiválon is a nyár folyamán a Zentai ifjúsági Játékokon, a Szegedi Egyfeszten, a SZÉFES Diákünnepen, Kübekházi VW  alálkozón illteve, több városnapon is.

Az új EXIT:
2007-es évnek új erővel és tagokkal vágtunk neki. Továbbra Női énekkel és rock-os alapokkal. 2008 nyarán összeállt az új műsor. Feldolgozásokat játszottunk elsősorban ( Anouk, Skunk Anansie, Guano Apes) , elkészültek a saját számok is.

2009. év vége
Az év végén újjabb átalakulásra került sor, mert énekesnőnk nemtud tovább velünk együtt dolgozni. Így komoly lépés elé álltunk. Felbomlunk, vagy gyökeressen változunk.

Tagok:

  • Béla - ének
  • Katus - gitár, vocal
  • Karesz - szoló gitár
  • Erik - basszus gitár
  • Laci - dob
Évad: